La millor informació del ValènciaCF en valencià

Així serà el nou contracte de Mamardashvili
,

Així serà el nou contracte de Mamardashvili

COMPARTIR

El València acaba de fer oficial a través de les seues xarxes socials la renovació de Giorgi Mamardashvili. D’esta manera, el porter georgià continuarà vinculat al club de la Capital del Túria fins a l’any 2027. A més d’això, el club che ha sigut capaç de blindar al jove futbolista amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. 

Mamardashvili s’ha convertit en un dels futbolistes més importants del València. La temporada passada va arribar al club per a jugar en el València Mestalla, però amb les lesions de Cillessen i Jaume es va fer un lloc en l’onze titular. I així va ser al llarg de tota la temporada. Amb les seues actuacions, el València es va quedar a res de ser campió de la Copa del Rei. 

Por els últims dies de mercat

Esta temporada, Giorgi Mamardashvili està jugant a un nivell excel·lent. De fet, en el València hi havia una gran preocupació per si algun club de la Premier League pagava la seua clàusula, vint milions en eixe moment, en els últims dies de mercat. 

Ara, amb esta renovació, el València s’ha assegurat a un porter de present i amb un futur molt prometedor per davant. A més d’això, és conscient que si algun club vol fitxar-lo, haurà de pagar una gran quantitat per ell. Per la seua part, Mamardashvili se sent molt important en València i està molt agraït al club que va apostar per ell. 

Este serà el nou contracte

Giorgi Mamardashvili renova fins a juny de 2027 amb el València CF i passa a pertànyer al club dels 100 milions d’euros. Eixa és la seua clàusula de rescissió a partir d’ara. Convertit en una de les revelacions de LaLiga, uns dels porters més en forma del continent europeu i amb major projecció, era una peça cobejada en el mercat per als clubs poderosos del futbol mundial.


El jugador renova fins al pròxim 30 de juny de 2027 i passa a tindre un salari de 1.2 million, tal com ha va informar Tribuna Deportiva, de prop d’1.2 milions d’euros nets.