ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així està la situació de Gabriel Paulista en el mercat

Per Alejandro Fernandez · 10 Gener, 2024

Gabriel Paulista finalitza el seu contracte amb el València aquesta temporada i la seua vinculació al club en la pròxima passaria per complir una sèrie de partits jugats, i un mínim de minuts en ells, que faria la renovació efectiva de manera automàtica, segons l’estipulat en el contracte.

El futbolista brasiler només pensa seguir en el club valencianista i de moment ningú del club s’ha dirigit a ell per a dir-li que no jugarà per la seua situació contractual, segons ha informat Ràdio Marca València.

En l’últim mercat d’estiu van arribar ofertes serioses d’Aràbia pel jugador, però aquestes ja van passar i no han tornat a produir-se ara mateix. Ni el club ni el futbolista té constància hui dia d’alguna oferta per Paulista, i la seua eixida no serà una realitat en aquest mes de gener.

Condició de Paulista per a renovar automàticament

Gabriel Paulista continuarà una temporada més al club de Mestalla si juga 20 partits. No obstant això, aquest límit està subjecte a partits oficials on jugue almenys 45 minuts. Segons les últimes informacions, els partits de Copa del Rei no computen en el nombre de partits per a la renovació del seu contracte.

Baraja va mostrar la seua opinió sobre la renovació automàtica de Paulista i va deixar clara la seua postura com a entrenador si ha d’alinear-ho i sobrepassar el nombre de partits i minuts en ells del jugador subjectes en la clàusula per a la renovació. “Em dedique a entrenar i si necessitarem a Paulista els partits que siguen el posaré quan l’haja de posar. Ací el club no entrarà, perquè jo tampoc ho faria. Si em coneixeu sabeu perfectament que no mire ni l’edat, ni els partits, només el rendiment immediat i tracte de ser just en aquest sentit”, va verbalitzar Baraja en rueda de prensa.