Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A la venda la que anava a ser la camiseta de campions en 2022

Per Alex Alfaro · 17 Septembre, 2023

Ha plogut molt en molt poc temps des de l’úlima vegada que el València va disputar una final de Copa del Rei. Va ser en La Cartuja, a Sevilla: terra santa. El València CF de José Bordalás, que s’agarrava a este títol per a tornar a recordar els seus anys gloriosos i intentar donar una alegria a una patida afició valencianista que s’havia acostumat a esta tessitura i que ara veu com eixos temps no tan llunyans s’han esfumat.

Va ser un partit disputat, digne d’una final, que es va allargar al màxim. Van haver de passar els 90 minuts del temps reglamentari (més descomptes), els 30 de pròrroga i un agònic torn de penals.

Aquella final va donar per conclosa la temporada ja que el València havia acomiadat totes les opcions de classificació a la Conference League. Després van arribar els àudios d’Anil, la manifestació contra el Celta i el nomenament de Gattuso.

Doncs bé, hui en xarxes socials ha aparegut la imatge d’un aficionat que ha publicat una foto en la qual es pot veure com en un Outlet de Puma ubicat a Màlaga, s’estava venent la camiseta que va preparar el València per si finalment eren campions.

Ha sigut posada a la venda per 20 euros i lògicament no es va posar abans a la venda perquè el València havia sigut eliminat.