+  FITXATGES  

Artur Moraes agrada a Nuno per a la porteria

Per Blanquinegres · 28 Maig, 2015

La prioritat valenciansita de cara a la temporada 2015-16 està en la porteria, òbviament, des de la greu lesió de genoll que va patir Diego Alves a Almeria, i que el tindrà fora dels terrenys de joc, al menys, 6 mesos.

El VCF, de boca del President Salvo, busca un porter de garanties per tal de disputar la primera meitat de la temporada on el VCF podria arribar a completar quasi la primera volta de la temporada, una ronda de la Copa del Rei i la fase de grups de la Lliga de Campions, açò últim encara a expenses de superar la ronda prèvia a disputar el proper mes d’agost.

Segons informava esta passada nit Alberto Santamaria al programa de Sillas Gol, el VCF estaria estudiant la possibilitat d’incorporar a Artur Moraes per tal de suplir la baixa de Diego Alves en la porteria blanquinegra. L’actual jugador del Benfica es molt de l’agrado de Nuno.

El jugador brasiler, amb passaport italià arribaria lliure del conjunt encarnado. Un avantatge davant l’asfixiant Fair Play financer de la UEFA. Els desavantatges que frenarien la seua arribada, serien la seua edat (34 anys) i la poca participació del porter en esta recent finalitzada temporada, on ha vist com perdia la titularitat a favor de Julio César.