La millor informació del ValènciaCF en valencià

Arriben els primers jugadors per a realitzar les proves mèdiques
,

Arriben els primers jugadors per a realitzar les proves mèdiques

COMPARTIR

Comença oficialment l’era Gattuso. Després d’unes vacances en les quals els jugadors hauran estat pendents del telèfon: canvi d’entrenador, eixida d’Anil Murthy, i un mercat de fitxatges que no s’ha mogut en absolut.

I és que la principal notícia és que no hi ha ni un sol fitxatge ni un sol moviment més enllà dels jugadors que acabaven la seua relació laboral amb el club.

Els jugadors estaven citats a les 9 del matí en l’IMED i a la Ciutat Esportiva de Paterna per a realitzar les diferents proves mèdiques, abans de marxar-se a l’entrenament que està programat per a les 10.30 del matí.

Primer han visitat la Ciutat Esportiva i durant els pr`xims minuts arribaran a la clínica. 

Vídeo

 

Horaris i accés dels entrenaments

Als dos casos s’entrarà per la porta corredissa del camp 7. La sessió de mayí començarà a les 10:30 h, per tant, qui vulga anar haurà d’estar a este accés a les 10:20 h. D’altra banda, l’entrenament de la vesprada comença a les 18:50 h, novament cal estar deu minuts abans, per això l’accés es permetrà des de les 18:40 h.

Veure a Gattuso

De moment sense cares noves i amb les úniques baixes dels futbolistes que han acabat contracte, la major atracció que té és tornar a veure als jugadors i al seu nou entrenador: Gennaro Gattuso. L’italià encara confia que arriben reforços, però passa el temps i no hi ha cap moviment a un club molt afectat econòmicament.