ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Arriben dos paelles a Paterna per als directius

Per Alejandro Fernandez · 31 Gener, 2023

El dia de hui semblava que anava a ser molt llarg en les oficines del València a la Ciutat Esportiva de Paterna, pel fet que és l’últim dia de mercat i el club necessita la incorporació de reforços que completen la plantilla actual, que es queda després de la mala planificació de l’equip a l’estiu. Però l’eixida de Javier Solís de Paterna ha resultat que el València dona per finalitzat el mercat, el qual no ha oferit cap arribada a l’equip. 

A Paterna encara es troben la presidenta, Lay Hoon, i el director tècnic, Miguel Ángel Corona. En el moment en el qual estava la directiva a la Ciutat Esportiva, han arribat dos paelles per a menjar a Paterna i sembla que no eren per als jugadors, ja que aquests han marxat a casa després de l’entrenament matinal amb el nou tècnic, Salvador González ‘Voro’. Una hora i mitja després que arribaren les paelles, ha arribat un altre encàrrec de menjar.

El matí de hui ha sigut convulsa amb el comiat de Gennaro Gattuso, l’arribada de la directiva valencianista l’últim dia de mercat a Paterna i el primer dia de ‘Voro’ dirigint al primer equip després de la marxa de l’entrenador italià en uns dies difícils per a l’equip i l’afició amb el descens tan a prop.