+  PRIMER EQUIP  

Arriba l’hora de les renovacions

Per Blanquinegres · 13 Novembre, 2014

Esta parada de Lliga podria avançar considerablement les extensions contractuals d’homes com Alcácer, Nuno, Gayà o Parejo.

 

Les renovacions de les peces claus d’este València CF, tenen les hores o el dies comptats, per a que acaben fructificant positivament. Esta parada a la competició, per jornades FIFA o amistosos, és el moment idoni, escollit per l’entitat de Mestalla, per rematar les faenes pendents.

Des d’el Club es té la calma i la seguretat de que tot acabarà per caure per el seu propi pes. Però, malgrat les bones sensacions de totes les part interessades de l’entitat, secretaria tècnica i presidència, també és sabut per tots que des del Club ja porten un pas avançat i ja van moure fitxa. Unes fitxes que dins de les partides d’escacs de les renovacions, es troba ja en les rectes finals.

Les prioritats estan marcades en les figures de Nuno i Alcácer. El portuguès més clar no pot ser. El seu agraïment cap a tot el que és el València CF és indubtable. Les declaracions del ‘9’ de Torrent tampoc deixen lloc al dubte, “Soc de València i soc del València”. Però, dins de les oficines de l’entitat blanquinegra no només es treballa en estos dos noms. Damunt la taula de Rufete i Salvo també estan els noms de Josep Lluis Gayà, Daniel Parejo o Antonio Barragán.