+  PRIMER EQUIP  

Arriba l’hora de les renovacions

Per Blanquinegres · 15 Gener, 2015

El València CF tractarà de tancar les renovacions dels seus homes forts en els pròxims mesos.

 

El mercat d’hivern esta obert, i a un Club com el València CF no es pot perdre de vista els moviments de jugadors, però dins de l’entitat de Mestalla també es treballa fort en estes setmanes per començar a tancar les prolongacions contractuals d’alguns dels seus pilars, de forma que el primer projecte Lim agafe arrels fortes.

Les intencions de la secretària tècnica es parlar en tots els representants dels jugadors d’aquell homes que es troben prop d’acabar la seua vinculació amb l’equip blanquinegre, en un termini de 5 mesos. Eixe es el temps que es proposa l’equip de treball de les oficines de la Plaça de l’Afició, fins al mes de maig.

Els jugadors que es veurien dins d’esta roda de contactes serien; Paco Alcácer, Antonio Barragán, Josep Lluis Gayà, Pablo Piatti o Daniel Parejo, entre d’altres. Entre els noms esmentats, trobem futbolistes els quals els seus contractes finalitzen al 2016 com el cas de Piatti o Alcácer i això deixa sense maniobra al Club davant el seu futur i altres com Gayà, al qual es vol premiar el seu rendiment, donant-li un contracte a la seua alçada.