+  PRIMER EQUIP  

Arranca el València 2015-2016

Per Pere Alapont · 05 Juliol, 2015

Gran part dels jugadors i el cos tècnic del València Club de Futbol han donat per finalitzades les seues vacances d’estiu i han tornat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna per a començar a preparar-se per a la que ha de ser la temporada en què l’equip de Mestalla torne a la Champions League.

Els jugadors han tingut temps d’intercanviar salutacions després d’unes setmanes sense veure’s i també han donat la benvinguda a la nova cara de la plantilla valencianista, el recentment arribat Santi Mina. Entre els jugadors citats per Nuno Espírito Santo per a estos primers dies de feina estan, entre altres, Fede Cartabia i Robert Ibáñez, a més d’altres jugadors que possiblement ixquen cedits de nou esta campanya i altres que militen al filial valencianista.

També ha sigut el primer dia a Paterna de Phil Neville, el mític exjugador del Manchester United que ara passarà a ser assistent tècnic de l’entrenador del València.

Entre hui i demà, els futbolistes passaran reconeixement físic i proves mèdiques, i el mateix dilluns a la vesprada, concretament a les 17 h, l’equip volarà fins a la localitat austríaca de Salzburg per a realitzar fins dissabte una primera concentració de pretemporada.

El dimecres dia 8 serà la primera prova del València 15-16, dia en què s’enfrontarà al Wiener SK a partir de les 18:30 h a l’estadi SportKlub Platz de Viena.