ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Arambarri renova amb el Getafe, però baixa la seua clàusula

Per Pablo Marquez · 11 Març, 2022

El passat mercat, Mauro Arambarri era el principal objectiu de José Bordalás per a reforçar el migcamp del València CF. El tècnic alacantí va estar molt content amb el rendiment del futbolista uruguaià quan l’entrenava i espera poder tornar a comptar amb ell en el club valencià.

Arambarri renova fins a 2025

En el dia d’ahir, el president del Getafe confirmava que Mauro Arambarri havia ampliat el seu contracte, el qual acabava en 2023, amb el club madrileny. Segons ha informat el periodista Juancar Navacerrada, Mauro Arambarri ha renovat dos anys més amb el Getafe. Per tant, el migcampista uruguaià està vinculat fins a juny de 2025. Amb esta notícia podria pensar-se que Arambarri s’allunya del València CF.

Arambarri es baixa la clàusula a 16 milions

No obstant això, un dels elements més sorprenents d’esta ampliació de contracte és la clàusula de rescissió del futbolista del Getafe. En l’anterior contracte, la clàusula d’Arambarri era de vint-i-cinc milions d’euros, mentre que ara ha baixat a setze milions. Hi ha una diferència de nou milions d’euros molt notòria. Com a Arambarri només li quedava un any de contracte, sembla una estratègia per a poder aconseguir una bona quantitat pel futbolista uruguaià en este mercat d’estiu.

El València no travessa un bon moment econòmic

No obstant això, hem de recordar que l’economia del València CF no travessa per un bon moment. En cas que el club de la Capital del Túria volguera pagar eixa quantitat o alguna similar per Arambarri, seria necessària l’eixida d’un futbolista important de l’actual plantilla. D’altra banda, classificar-se per a Europa també és un objectiu important per a millorar l’economia del club.

Haurem d’estar pendents al futur de Mauro Arambarri i si el València és capaç de presentar una oferta que satisfaça els interessos d’Angel Torres. El migcampista uruguaià és el principal objectiu de José Bordalás. El tècnic alacantí estaria encantat de poder comptar amb ell la pròxima temporada.