Sin categoría  

Salvo i Aurelio donen explicacions sobre la venda del club a Lim

Per Alex Alfaro · 29 Març, 2023

Durant el matí s’hui s’ha celebrat la vista en la qual cinc accionistes del València demandaven a Amadeo Excepte i Aurelio Martínez per la venda de les accions a Peter *Lim en 2024.

 

TESTIMONI D’AMADEO SALVO

Son moltes preguntes. Lògicament, Meriton era l’única proposta de les ofertes que es presenten que el nostre assessor ens informa que era la millor proposta i és aprovada per 22 patrons. Nosaltres ens vam acollir a eixe informe. Vam dir que anava a ser un projecte Champions i el primer any s’aconsegueixen 77 punts i una plantilla molt valorada. Lim fa declaracions públiques on es diu que es reforçarà el club i no s’anava a vendre jugadors. Una altra cosa és el que va ocórrer després

PREGUNTA SOBRE L’ESTADI

Vosté desconeix les declaracions. Meriton es compromet a acabar l’estadi, però l’estadi no l’ha de construir Meriton, l’ha de fer el València. Meriton no té per què acabar l’estadi”

QUI VA VENDRE LES ACCIONS

És obvi que la fundació era propietària del 72% de les accions. Es va anunciar que les accions del València s’anaven a vendre, avalat pel nostre principal creditor que és Bankia, i es van presentar 6 oferents. Va ser una oferta pública. Meriton va pagar els 94 milions d’euros i 6 en variables. Intentem ser el més transparents possibles per això es crea una comissió gestora. El nostre assessor va ser el que ens prepara un informe i per això prenem eixa decisió

 

“En absolut coaccionem a la resta de patrons. L’informe era contundent i demolidor”

 

DECLRACIONS D’AURELIO MARTÍNEZ

Nosaltres encarreguem a Water House un informe. Decidim quines eren les condicions innegociables que calia defensar. Al final només van quedar 4 ofertes i va ser acceptada per unanimitat en primera fase. La finalització de l’estadi va ser un compromís d’un senyor de Meriton a nivell verbal. Alguns d’eixos compromisos estan en el contracte. Les garanties les ha d’exigir la fundació, Aurelio Martínez no ho pot fer. L’informe de Durán ens va arribar tard perquè a l’abril el patronat ja havia pres la decisió. Hi ha hagut transparència en el que podia haver-hi. Jo vaig fer tot el que vaig poder i va ser el portaveu de la Fundació. No em consta que jo m’haguera compromés a acabar l’estadi o a jugar tota les temporades Champions. No es va presentar ni una sola oferta de capital valencià. Indirectament es podria dir que va ser Bankia qui va vendre les accions. L’informe de Durán va anar un poc inútil per les dates. Hi ha mitjans de comunicació que demostren que l’afició del València va rebre a Peter Lim amb aplaudiments.