ACTUALITAT  SOCIAL  

Reunió imminent entre el VCF i la Generalitat

Per Miguel Fernández · 03 Septembre, 2020

La situació del Nou Mestalla entra en els seus dies decisius amb la reunió que es produirà entre el València CF i la Generalitat Valenciana. La intenció del president del club, Anil Murthy, és sol·licitar a Ximo Puig una pròrroga de l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) davant les dificultats que han trobat per a vendre les parcel·les de l’actual Mestalla, on han arribat ofertes superiors als 90 milions però llunyanes als 113 milions que demanda Meriton Hòldings per tractar de costejar part del nou recinte.

Segons informa Ser Deportivos Valencia, aquesta trobada entre els dos presidents es produirà “en els pròxims dies”, tal com han indicat fonts municipals a la Cadena Ser. Entre les qüestions a tractar, a més d’ixa possible pròrroga de l’ATE, està el compromís que va acceptar Meriton amb la construcción del pavelló de Benicalap i les 15.000 localitats de la Grada de la Mar que es troben en sòl públic a l’actual Mestalla.

El València, a més, també hauria contactat amb l’Ajuntament de València per concretar una reunió, ja que cal recordar que són els propietaris del solar del Nou Mestalla. El propi alcalde de la ciutat, Joan Ribó, es mostrava ahir bastant categòric amb l’assumpte en una entrevista en la Cadena Ser. “Sempre hem sigut respectuosos i generosos amb els problemes del club, i som conscients de la importància que té a tots els nivells. No obstant això, ha de complir amb els seus compromisos”, explicava l’edil.