ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Problemes tècnics retarden el vol del València CF des de Pamplona

Per Mauro Pérez · 16 Abril, 2024

El retorn del València CF a casa després del seu enfrontament a Pamplona s’ha vist retardat a causa de problemes tècnics en l’avió programat per al seu vol. L’equip tenia previst tornar a València després del partit contra el CA Osasuna, però a causa d’aquesta incidència, el seu vol no ha pogut partir a l’hora programada.

L’entrenament planificat per a este dimarts a les 12.00 hores ha hagut de ser posposat a causa de la situació, ja que l’equip encara no ha pogut volar de Pamplona. Fins al moment, no s’ha establit una hora definitiva per a l’eixida del vol des de Pamplona cap a València.

Aquest contratemps ha generat un canvi en la planificació de l’equip, que ara haurà d’ajustar les seues activitats a l’espera que es resolguen els problemes tècnics i se’ls permeta embarcar cap al seu destí final. I és que el València ha de preparar el partit d’esta setmana, ja que rep al Betis el 20 d’abril, un partit clau per a la lluita per Europa, i no pot perdre cap dia d’entrenament. Mentre les autoritats treballen per a resoldre els problemes tècnics i permetre que l’equip puga embarcar rumb al seu destí final.