ACTUALITAT  

ARA MATEIX: La possible sanció del Comité de Competició al València

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

Els fets que es van produir ahir a Mestalla no es quedaran en res, i tant València i Reial Madrid, com a Competició han iniciat els seus procediments legals per a pal·liar el racisme en el món del futbol, i actuar sobre els aficionats que van realitzar aquests actes.

Després que de Burgos Bengoechea, l’àrbitre principal de l’encontre recollira en l’acta les paraules de dos aficionats de la Graderia Mario Alberto Kempes, junto amb la denúncia realitzada per LaLiga, el Comité de Competició es reunirà aquest dimecres 24 de maig per a prendre una decisió final i determinar les sancions pertinents.

Entre estes sancions pertinents, es troba la possibilitat de decidir si es tanca part de la Graderia Mario Alberto Kempes, graderia on es trobaven els dos aficionats que van insultar a Vinicius i que este va assenyalar, o per contra s’opta per una altra sèrie de mesures.

El president de LaLiga, Javier Tebes, va comentar en la nit d’ahir que és la huitena vegada aquesta temporada que LaLiga denuncia càntics i actes de racisme aquesta temporada contra el jugador del Reial Madrid, Vinicius Júnior. Mestalla només acollirà un partit més aquesta temporada, serà el partit contra l’Espanyol que es disputarà el pròxim 28 de maig.