ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Villareal ja coneix el valor del ´pack´ Coquelin-Parejo

Per Miguel Fernández · 06 Agost, 2020

Tant el Villarreal com Unai Emery s´han proposat ´seduir´ a Coquelin i Parejo amb el seu nou projecte europeu. Els dos jugadors, peces fonamentals del València CF en les últimes temporades, ja saben que no compten per al próxim curs i que formen part de la regeneració absoluta que prepara Meriton Holdings. No obstant això, els jugadors no van a oferir facilitats per abandonar l´entitat de Mestalla, i la seua prioritat és continuar competint al futbol espanyol.

La proposta del Villareal és una idea que agrada als dos futbolistes, i en el club de La Plana ja coneixen el preu que els costaria assumir les dues contractacions. Segons Héctor Gómez, les informacions que en el València traslladen als ´groguets´ indiquen que acceptarien el traspàs dels dos jugadors per una quantitat que es situaria entre els 18 i els 20 milions d´euros.

Per una banda, el valor de Coquelin es situaria entre els 13 i els 15 milions, mentre que el preu d´eixida del capità valencianista no pujaria dels 5-6 milions d´euros. En el València tracten de trobar una eixida imminent per als dos futbolistes, i el destí que més probabilitats té d´acollir-los no es sitúa fora de la Comunitat Valenciana.