ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF s’interessa per Coco Carrasquilla

Per Miguel Fernández · 22 Septembre, 2020

Un jove jugador del Cartagena ha cridat l’atenció del València CF, que està atent a diversos jugadors amb projecció de La Lliga Smartbank, com Dani Albiar de l’Almeria. En aquest cas seria Coco Carrasquilla, migcampista ofensiu de 21 anys i un dels actius més destacats del conjunt murcià. Però no només existix l’atenció dels de Mestalla. Segons informa Plaza Deportiva, el Reial Madrid i el Villarreal també estan darrere del jugador de Panamá.

Des del FC Cartagena confirmen l’interés dels tres equips, i afirmen que una oferta considerable de qualsevol d’ells podria portar a Carrasquilla a La Lliga Santander. No obstant això, el jove jugador va signar fins 2025 el passat mes de novembre, quan el Cartagena el va adquirir en propietat pagant la seua clàusula de 300.000 euros, després d’estar cedit pel Tauro FC.

L’interés del València CF, no obstant això, no seria per incorporar-lo de manera imminent al primer equip, sinó que formaria part del VCF Mestalla d’Óscar Fernández i aniria entrant, de forma escalonada, en la dinàmica de Javi Gracia.