Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcos André prop d’eixir i el Sevilla rep una nova cridada per Mir

Per Alex Alfaro · 23 Agost, 2023

Tot apunta al fet que l’eixida de Marcos André és ara mateix la més immediata. El València es trobava a l’espera de poder traure a un altre jugador abans d’anar per Rafa Mir i així succeirà.

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, l’eixida de Marcos André al Valladolid ha avançat molt en les últimes hores i si tot es resol, marxarà finalment traspassat. Simplement falten uns detalls i que Marcos André acabe de donar l’ok definitiu.

Valladolid era la primera opció de Marcos André durant tot el mercat i per tant no serà una situació complicada. El València C.F és molt optimista i el jugador brasiler deixarà de formar part de la disciplina “che” en els pròxims dies.

El Valladolid ha pogut alleugerir la plantilla i té espai per a poder executar una compra pròxima als 2 milions d’euros pel 50% dels drets federatius del jugador.

L’operació és clau perquè es desactive l’operació de Rafa Mir. Segons informa este mateix periodista, el Sevilla ja ha rebut la trucada del València per a informar-lo que hui hi haurà nova oferta.

L’oferta que tenia el Sevilla damunt de la taula es trobava prop del milió d’euros, és a dir, lleugerament inferior al 50% de la xifra que demanava el Sevilla. Ara, les postura es podran acostar.