ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Leeds United accelera per fitxar a Rodrigo

Per Miguel Fernández · 25 Agost, 2020

La negociació entre el València CF, el Leeds United i Rodrigo Moreno ja està en marxa. L’acord encara no està tancat però, segons informa Héctor Gómez, en el club anglés ja saben quina és la quantitat que podria satisfer el València CF: 35 milions d’euros més variables. Les sensacions són positives, ja que el Leeds vol acontentar a Bielsa, que segons Superdeporte ha demanat de manera expressa el seu fitxatge, i els valencianistes necessiten liquiditat econòmica el més prompte possible.

El seu traspàs se situarà lluny dels 60 milions que Peter Lim demanava a l’Atlètic de Madrid el passat estiu, però un acord que es situe per damunt dels 40 milions satisfaria les millors expectatives de l’entitat de la Capital del Túria. Rodrigo Moreno, a més, també sembla disposat a signar pels anglesos. El jugador solament volia abandonar Mestalla per un club TOP d’Europa i el seu principal desig, segons indica Radioesport, era anar a l’Atlètic de Madrid, però tot apunta què l’oferta econòmica del Leeds i la idea de ser entrenat per Bielsa acabaran per convèncer al futbolista de 29 anys.

El principi d’acord encara està per cuinar-se, però la predisposició de les tres parts és positiva i, segons indica el diari AS, el màxim accionista del Leeds, Andrea Radrizzani, i el director esportiu, Victor Orta, estan en València per reunir-se amb Anil i tancar el fixatge del jugador hispà-brasiler. S’espera que es produïsquen avanços considerables en la negociació durant les pròximes hores.