ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Ferro, una nova opció per a reforçar la defensa del VCF

Per Miguel Fernández · 05 Octubre, 2020

El mercat de fitxatges apura les seues últimes hores, amb solament mig dia per davant per a clausurar aquest estiu atípic en el món del futbol. No obstant això, el València continua sense fer moviments, encara que Murthy assegura que treballen “en l’arribada d’un central i un migcampista”. Una de les opcions que s’ha sumat en les últimes hores per a reforçar el centre de la defensa, segons informa Deportes Cope Valencia, és Francisco Reis Ferreira, més conegut com ‘Ferro’.

Ferro és un defensa esquerrà de 23 anys que actualment milita en el Benfica, i que seria una de les opcions que té el València per a reforçar el seu defensa, on ja s’han caigut noms com Rugani o Foyth. Aquest defensor portugués solament ha disputat 16 minuts en la temporada 20/21, encara que l’any passat sí va poder gaudir de major participació, amb 3.427 minuts repartits en 40 partits oficials.

Ferro, no obstant això, no és l’única alternativa en la qual treballa la secretària tècnica. Altres noms com Andersen o Pezzella continuen estant en la llista d’alternatives. El cas de Pezzella és especialment cridaner, ja que la Fiorentina signarà en les pròximes hores al central Martínez Quarta, la qual cosa espentaria al capità del conjunt italià a buscar-se una eixida. 12 hores resten per conèixer quin serà el desenllaç.