ACTUALITAT  

Borja Sanjuán: “Dir que si no s’aprova ràpid recuperarà tot, és un xantatge fals”

Per Mauro Pérez · 17 Abril, 2024

El regidor del PSOE i antic regidor de Hacienda, Borja Sanjuán, ha emés declaracions contundents en resposta a la sentència recent del Tribunal Superior de Justícia (TSJ), assenyalant la necessitat de claredat per part de l’Ajuntament de València en relació amb el futur del club.

“La sentència del TSJ ha generat un nou escenari que requereix una resposta clara i decidida per part de l’Ajuntament”, ha declarat Sanjuán.

Sanjuán ha destacat la incertesa provocada per la falta de posicionament públic per part de l’alcaldessa de València, al·ludint a la necessitat de conéixer les intencions del govern municipal davant esta situació.

És una vergonya que tinguem una alcaldessa que no s’atreveix a expressar la seua opinió sobre un tema de tanta rellevància per a la ciutat i per al club”, ha afirmat Sanjuán. “La falta de transparència i claredat per part de l’Ajuntament és inacceptable”.

El regidor del PSOE i antic regidor de Hacienda ha criticat el que considera una estratègia de dilació per part de l’Ajuntament en la presa de decisions relacionades amb el cas, subratllant la importància de definir un pla d’acció concret i transparent.

“Exigim que l’Ajuntament de València definisca la seua postura i prenga mesures concretes per a salvaguardar els interessos del club i de la ciutat”, ha declarat Sanjuán. “No podem permetre que esta situació d’incertesa es prolongue indefinidament”.

Sanjuán ha posat l’accent en la importància d’evitar la manipulació i el xantatge en les negociacions amb el propietari majoritari del València CF, Peter Lim, instant al govern municipal a actuar amb responsabilitat i transparència.

“L’Ajuntament té la responsabilitat de garantir que qualsevol decisió presa estiga en línia amb els interessos de la ciutat i dels seus ciutadans”, va concloure Sanjuán. “Esperem que el govern municipal actue amb diligència i claredat en este assumpte”.

Les declaracions de Borja Sanjuán reflecteixen la creixent preocupació dins de l’Ajuntament de València davant la falta d’acció per part de l’alcaldessa María José Catalá en resposta a la sentència del TSJ, on ha acabat afirmant Sanjuán: “Si eixe senyor i l’alcaldessa d’açí al 3 d’agost no té cap mena de pla, el que han de fer és recollir i anar-se’n”.