ACTUALITAT  

Apel·lació rebaixa la sanció al València pels insults racistes a Vinicius, però el club anirà al TAD

Per Alex Alfaro · 26 Maig, 2023

El Comité d’Apel·lació ha decidit durant el matí de hui rebaixar la sanció imposada al València i en extensió al camp de Mestalla després dels insults racistes a Vinicius. El Comité deixa, d’aquesta manera, el càstig que en principi era de cinc partits amb la graderia d’animació Mario Kempes tancada i 45.000 euros de multa en tres partits de sanció amb aquesta graderia tancada i 27.000 euros de multa, tal com ha avançat Radio Marca Valencia.

Des del club es va anunciar en conéixer la sanció que s’aniria fins al final, i que es buscaria una suspensió cautelar d’aquesta, a causa de la importància del partit que es jugarà diumenge que ve a Mestalla i en el qual el València necessita els punts davant l’Espanyol per a mantindre la categoria.

Per tant, el València segueix amb el seu pla i portarà el cas al TAD amb la finalitat d’aconseguir una anul·lació total de la sanció, o en defecte d’això, una suspensió cautelar d’aquesta. Des de l’entitat de Mestalla s’insisteix que la sanció és desproporcionada i injusta i està basada en uns fets manipulats i que en realitat no van existir