ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Apareixen pintades en l’Agrupació de Penyes el dia que es decideix el seu futur

Per Alex Alfaro · 23 Febrer, 2023

Tal com va ocórrer durant el dia d’ahir amb pintades cap a Lay Hoon i Peter Lim, hui s‘ha repetit la mateixa foto però els damnificats han sigut els membres de l’Agrupació de Penyes Valencianistes i concretament la figura del seu president, Fede Sagreras.

El local de l’Agrupació de Penyes ha començat el dia amb una pancarta en la qual es pot llegir clarament: “per a Fede, passets, per a Lim, monchitos”. Tot això en el dia en què es decideix, a través d’una assemblea extraordinària que se celebrarà en la Petxina, el futur de l’Agrupació i les accions que s’han d’emportar o no *conra el màxim accionista.

Aquests són els punts en l’ordre del dia que se sotmetran a votació: Primer, «Suport a les accions cíviques que es convoquen per a protestar per la mala gestió del màxim accionista». Segon, «Suport a l’equip incondicional a l’equip en tot moment». Tercer, «Continuïtat de l’Agrupació en la plataforma De Torino a Mestalla». I quart i més polèmic: «Exigir al màxim accionista que si no és capaç de revertir la situació tant econòmica com esportiva procedisca a la venda de les seues accions».

Una assemblea que estarà marcada per la polèmica i l’enuig de molts penyistas contra l’Agrupació i on l’horari (18.30) no ajuda en res per a comptar amb la major representativitat possible.