Sin categoría  

Apareixen pintades contra Lim, Corona, Solís i polítics als jardins del Túria

Per Joan Marc García · 13 Abril, 2024

En 2014, Peter Lim va adquirir el València CF, però des de llavors, el club ha experimentat una notable reducció tant en el seu acompliment esportiu com en la seua situació econòmica. Malgrat inversions inicials en jugadors, la seua política ha sigut de retallades des de 2019, i el club de Mestalla es troba en un dels pitjors moments de la seua història.

Aquesta política de retallada econòmica té al València en una delicada situació en l’àmbit financer i esportiu. Els avanços en el projecte del ‘Nou Mestalla’ semblen estancar-se encara més, deixant a València en uns llimbs prolongats mentre aspira a convertir-se en una seu per al Mundial 2030. Mentre que en l’àmbit esportiu, el club ha tingut la sort de tindre una gran Acadèmia, i poder fer una temporada tranquila sense patir pel descens, amb una base formada per jugadors criats a Paterna.

Aquesta nefasta gestió ha provocat el notable malestar entre el valencianisme, qui ha dut a terme diverses manifestacions i accions de protesta per a dir-li a Meriton i al món sencer que no volen a Peter Lim.

Hui, l‘antic llit del riu Túria ha començat el dia amb diverses pintades en contra de la gestió de Meriton al club de Mestalla. Entre les diferents pintades es poden observar missatges en contra de Peter Linm, Lay Hoon, Corona, Solís o Maria José Catalá, entre altres.

Estes són les pintades que s’han fet als jardins del Riu Túria