ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Apareixen pintades contra Lay Hoon

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2023

L’afició del València fa ja mesos que ha dit “basta” i que està expressant el seu descontent contra la gestió de Peter Lim de múltiples formes. L’última acció ha sigut contra la mateixa presidenta del València, Lay Hoon Chan. En un edifici ha aparegut un missatge pintat en la paret en el qual es pot llegir clarament: “Lay Hoon out”, o el que és el mateix “Lay *Hoon fora”. Segons han informat diferents persones a través de Twitter, el missatge ja ha sigut esborrat.

Precisament sobre les crítiques a Lay Hoon va parlar dilluns passat Javier Tebes en un esdeveniment de La Liga al costat d’alguns mitjans de comunicació:

Les declaracions de Javier Tebas

 

“Em preocupen sempre este tipus de situacions. Però cal veure les coses amb perspectiva. Els que estaven l’altre dia proferint insults fora probablement eren els mateixos que aplaudien a Lim quan va arribar a València i quan va aconseguir el títol de Copa. També, ens preocupem molt els insults als jugadors, però a mi em preocupa molt igualment els greus insults a la presidenta del València”