La millor informació del ValènciaCF en valencià

Apareix un cartell de “Lim Out” al costat de la Ciutat Esportiva
,

Apareix un cartell de “Lim Out” al costat de la Ciutat Esportiva

COMPARTIR

L’oposició per gran part del valencianisme a Meriton Holdings és una realitat, i la missió de molts aficionats del nostre club és fer-ho saber als amos del club i a la resta d’aficions, que més d’una vegada s’han unit als càntics de Mestalla de “Peter, vete ya” i “Anil, canalla, fuera de Mestalla”. D’esta manera, les iniciatives socials contra la propietat són una constant, i hui hi ha hagut una nova.

Com els de Libertad

Un grup d’aficionats, units a Libertad VCF han col·locat un cartell a un “poste” alt perquè els jugadors, treballadors, cos tècnic i directius del València vegen quin és el pensament del valencianisme, ja que al cartell posa el següent: “Lim out”. Té un fons groc i lletres negres, és a dir, és exactament igual que el que s’alça a Mestalla sempre al minut 19, per tant, Anil ho identificarà ràpid.

Sense canvi a la propietat

Així, el valencianisme torna a demostrar que està viu, i que no pararà fins que hi haja un canvi a la propietat, que de moment no sembla que puga ocórrer. Meriton no vol vendre el València, però mentrestant no han de sentir-se còmodes, ja que estan jugant amb el nostre club com si fora un joguet.