Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili: “El meu futur estarà clar abans de demà a la vesprada”

Per Blanquinegres · 28 Juny, 2024

El georgià Giorgi Mamardashvili, porter del València, va assegurar aquest divendres que anunciarà la decisió sobre el seu futur abans del pròxim diumenge a la vesprada, dia en què s’enfrontarà amb la seua selecció a Espanya en els huitens de final de l’Eurocopa 2024.

“El meu futur? El meu futur estarà clar abans de demà a la vesprada”, va dir als mitjans espanyols, entre els quals estava EFE, en Velbert, xicoteta ciutat a l’oest d’Alemanya en la qual Geòrgia prepara el torneig continental. Tot això tenint en compte que pot ser ironia o una equivocació amb l’idioma. De moment en el València no saben res.

El meta de 23 anys és una peça fonamental al València actual i una de les sensacions de l’Eurocopa, amb 21 parades en total. Va ser ‘MVP’ davant República Txeca i va mantindre la seua porteria a zero contra Portugal, en el partit decisiu de la seua selecció en la lluita per estar en els huitens de final.

El seu contracte amb el València acaba dins de tres anys, el 30 de juny de 2027, però s’han publicat informacions en els últims mesos que li situen lluny de Mestalla.