+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Antonio Sivera convocat amb la Sub-19

Per Blanquinegres · 17 Septembre, 2014

Antonio Sivera, porter del Juvenil A ha sigut convocat per a la selecció sub-19.

 

Paterna torna a traure fum. La factoria de talents blanquinegres sembla tornar a fabricar jugadors útils per a nodrir tant a l’absoluta com a les inferiors de la selecció espanyola.

L’exemple està amb la convocatòria d’Alcácer la passada setmana o la de Josep Lluis Gayà amb la sub-21 o Fran Navarro i Fran Villalba amb la sub-17. Ara és el torn d’Antonio Sivera.

 El porter que juga a les ordres de Rubén Baraja ha rebut la cridada de Luis de la Fuente per tal de concentrar-se a les sessions d’entrenament que la federació convoca per al 22-24 de setembre. Recordar que el passat any va entrar a una convocatòria amb el primer equip per a cobrir la lesió d’Alves i la sanció de Jaume.

Amb esta citació, el València CF torna a col·locar a jugadors totes les categories de la selecció espanyola. L’estabilitat esta tornant al sí de Mestalla i el futbol recobra sentit. Esta situació recorda quan el València segellava la selecció amb la marca “Made in” Paterna amb Silva, Albiol, Jordi Alba, Isco i Paco Alcácer.