ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Anomenen al Madrid com a club valencià en À Punt

Per Alex Alfaro · 11 Maig, 2023

El programa “Atrapam si pots” s‘ha convertit en Viral en les últimes hores a causa d’una equivocació d’un concursant. El programa que s’emet a les vesprades en la televisió pública valenciana té l’objectiu d’entretindre a través d’un concurs on el nivell de les preguntes és de cultura general.

L’involucrat ha sigut Joan, un aspirant que ha confós al Reial Madrid com un club valencià. Tot ha començat amb la següent pregunta del presentador?

Presentador: Quin equip valencià ha guanyat 8 Copes del Rei?

Joan: El Reial Madrid

Presentador: Espera perquè repetiré la pregunta perquè m’estic encenent. Quin equip de futbol VALENCIÀ ha guanyat huit Copes del Rei? Jo entenc que els de Madrid vengen a València, ho entenc. Tenen l’A-3 gratis, en una hora i mitja en AVE estas ací, però que el Madrid siga un equip valencià, mira… Mira que em lleve la jaqueta i tot Joan.

Joan: El meu poble ja no el trepitge

Presentador: Això ja t’ho dic jo, i jo et recomane que no vages. A Móstoles t’estan esperant amb els braços oberts