+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Aniversari agredolç (2-2)

Per Blanquinegres · 06 Septembre, 2014

Empat amb sabor agredolç del Mestalla al dia del seu aniversari. 2 voltes s’avançaren els blanquinegres però amb molt mala fortuna, l’Huracà va empatar en l’última acció del partit.

El Mestalla, en el dia del seu aniversari, 70 anys, disputava a la tercera jornada del futbol de bronze d’Espanya el derbi de la ciutat de València. Malgrat el seu bon partit i l’avantatge al marcador, finalment, a l’últim minut els 3 punts s’han escapat.

Els primers compassos de la primera part va sorprendre per l’elevat ritme de partit que es proposava al  Camp de San Gregorio de Torrent. Més sorprenia el Mestalla que recusava la seua condició de visitant i tractava de fer mal als locals ven prompte. Al 7’ Nando centrava des de costat esquerre per al que el xicotet dels Gil ficarà el primer de la vesprada, el porter d’Huracà, Paco va poder salvar als seus enviant la pilota a córner. Minuts després estratègia blanquinegra per a fer el primer de la vesprada. Al minut 13, Alberto espentava, al fons de la xarxa, el baló després de la centrada de Dani Ramírez (0-1). Les senyals de vida de l’Huracà arribaven a traves de la pilota parada. Malgrat la sorpresa del lluminós a San Gregorio, el Mestalla va acabar la recta final del primer temps buscant el segon gol. Menys mal, l’actuació de Paco, meta d’Huracà va salvar amb un mà a mà, el que haguera suposat l’estacada xe.

El temps de descans deixava l’alegria per barris. El Mestalla havia demostrat un volta més que la joventut no anava a ser utilitzat com arma d’excuses. Molt de mèrit, els xics de Curro Torres, en el bloqueig que provocat als locals.

A la tornada al verd, l’Huracà no va a tornar a permetre deixar-se sorprendre’s i als 10 minuts de la segona, Ruso tornava la igualtat al marcador de l’estadi San Gregori de Torrent, aprofitant un falta prèvia (1-1). La pilota parada era la que repartia els gols al camp. Amb el pas dels minuts, els canvis va frenar la inèrcia de joc. Al 70 el Mestalla tornava a connectar en una bona combinació que reactivava als xe i tornava a proposar al camp. A falta de 6 minuts per a la fi, una arrancada de Nando era castigada, a favor del blanquinegres, amb penal. Al tram final de partit el Mestalla s’avançava des d’els 11 metres gol d’Alex López i transformava l’1 a 2. Un marcador que va sofrir un canvi a l’última acció de l’encontre. Quan els locals estrenyen l’àrea valencianista van abastar l’empat. Pilota morta dins de l’àrea i letalment Huracà va cobrar amb el gol. Un gol que va tirar per terra el bon treball del xe (2-2).

D’esta forma el Mestalla no perd la inèrcia de sumar i afegeix, als 3 que ja tenia, un bon punt davant un os d’ur de la categoria, com es Huracà València.