ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Anil té molts dubtes en Bordalás per a la pròxima temporada

Per Alex Alfaro · 27 Abril, 2022

Els problemes en el club continuen estant més presents que mai. Des que Peter *Lim va comprar el club fa 7 anys, temporada rere temporada hem tingut inestabilitat i tensió entre els diferents departaments i àrees del club. Tot això amb un mateix punt en comú: inestabilitat en els diferents projectes que han tractat de fer els seus primers passos. L’últim, Mateu Alemany.

El mes de gener, vos vam comptar en Blanquinegres els dubtes que tenia Bordalás a l’hora de continuar la pròxima temporada. Encara li queda un any de contracte, i podria rescindir-lo de manera unilateral mitjançant una clàusula de 700000 euros.

Eixa informació continua estant vigent. I és que a Bordalás no li ha agradat res l’organització esportiva que existeix ara mateix al València. No entén com pot estar al capdavant d’aquest vaixell Anil Murthy, i no comparteix la majoria de decisions. En paraules de Bordalás en un menjar del mes de gener, “esperava que la situació anara dolenta, però està molt pitjor del que em vaig imaginar”

No obstant això, en l’altre costat de l’equació la situació és molt similar. Tal com han avançat els companys de Plaza Deportiva, Anil Murthy li ha comunicat a múltiples intermediaris, amb els quals col·labora habitualment el club, el desenfade que existeix en la directiva valencianista amb Bordalás.

Des d’oficines no han agradat el discurs de Bordalás en moltes rodes de premsa, carregant durament contra els jugadors, a més de les limitacions econòmiques que no permeten al club estar lluitant per objectius molt majors.

A més, el president del València no està conforme amb el joc que està desenvolupant l’equip i té serioses dubtes respecte a si serà el millor entrenador possible per a l’any que ve.

Siga com siga, seran setmanes importants, en les quals tant Bordalás com el València han de decidir quin serà el seu futur i fins on són capaços d’aguantar(es)