La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy va incomplir 3 clàusules del seu contracte com a president
,

Anil Murthy va incomplir 3 clàusules del seu contracte com a president

COMPARTIR

Anil Murthy ja és història del club, i el valencianisme (en la seua majoria) desitja que mai més es torne a relació el seu nom amb l’entitat de Mestalla, encara que no per això cal continuar denunciant i explicant totes les coses que va fer malament amb l’objectiu que no torne a ocórrer.

Blanquinegres ha tingut accés a informació clau del contracte de l’antic presient, on mostra detalladament quines són les obligacions que havia de complir. Més concretament parlem del punt 9, en el qual s’expressen les polítiques internes i d’imatge pública del club. En aquest article, vos detallem els motius legals pels quals el consell d’administració hauria d’haver dimitit anteriorment.

Clàusula 9.1 

En la clàusula 9.1 assenyala que Anil Murthy ha de guardar comportaments ètics i de conducta que s’ajusten al VCF.
 
Les seues actuacions en diferents llotges de tot el territori nacional, manar callar a Mestalla o insultar a polítics en menjars privats són un clar exemple d’aquest incompliment.

Clàusula 9.2 

En la clàusula 9.2 exigeix independència i que no tinga interessos externs al VCF. 
És impossible que realitze amb independència el seu treball quan la seua preocupació són els interessos de Peter Lim com a accionista i no el bé del València C.F.

Clàusula 9.4 

En el 9.4 expressa que “no publicarà” “cap opinió” que puga danyar al club.
En els àudios revelats pel diari Superdeporte va fer diferents declaracions en les quals danyava greument la imatge de la societat.
 
Amb tot açò, l’article 9.6 deixa molt clares les conseqüències en el cas d’incomplir alguns dels articles:
 

Clàusula 9.6 

Per a finalitzar, en el 9.6 es descriu que en el cas d’incomplir qualsevol dels punts anteriorment esmentats, “el VCF tindrà el poder per a destituir-lo”, a més de reclamar “tots els danys que puga haver generat al València”