La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy: “No hem venut als nostres millors jugadors”
,

Anil Murthy: “No hem venut als nostres millors jugadors”

COMPARTIR

728-90

El president del València, Anil Murthy, va respondre a les preguntes del Daily Mail sobre tota l’actualitat del club de la Capital del Túria. Anil Murthy ha explicat que la crisi del coronavirus va sorprendre a tots i ha empitjorat l’economia mundial.

Va ser un terratrèmol de grau 10, cap estava preparat, ni la societat ni el futbol. Ens va colpejar abans, però vàrem reaccionar en març tancant. Ningú sabia el que anava a passar.

Meriton Holdings ha venut a Dani Parejo, Francis Coquelin, Ferran Torres, Rodrigo Moreno, Àlex Centelles i Geoffrey Kondogbia. El president Anil Murthy ha explicat que la situació econòmica obligava el club a vendre als futbolistes que eren titulars la temporada anterior. No obstant això, el president indica que no ha venut als millors.

Crec que no hem venut als nostres millors jugadors. Els millors jugadors encara estan amb nosaltres.

Vam vendre jugadors per la senzilla raó que vam veure una caiguda dels ingressos de 200 milions d’euros a 100 milions d’euros. Si no vens jugadors, no tens diners per a pagar salaris, pagar deutes, pagar als proveïdors de serveis que ajuden al funcionament del club.

D’altra banda, el president ha indicat la seua satisfacció amb l’Acadèmia del club. Murthy opina que l’Acadèmia ha evolucionat molt.

A llarg termini, amb què estem tractant de bregar? Volem utilitzar l’acadèmia per a alimentar la identitat i la filosofia. Volem un mínim de set jugadors de l’Acadèmia en el primer equip. Aquesta situació ens ha donat l’oportunitat de fer alguna cosa que volíem fer durant anys.