Anil Murthy felicita als jugadors pel seu partit davant el Getafe

Per Miguel Castells · 05 Novembre, 2020

L’actual president del València, Anil Murthy, ha parlat hui amb els capitans del primer equip per felicitar-los per l’entrega en l’últim partit davant el Getafe, on l’equip aconseguí empatar el partit en l’últim sospir amb el gol de penal de Carlos Soler. El València es quedà amb 10 per l’expulsió de Correia i li van remuntar, però lluny de rendir-se marcà el 2-2.

Anil Murthy, qui s’ha proposat parlar més amb els jugadors i guanyar-se la confiança de l’equip, vol alçar l’ànim d’una plantilla que en el minut 88 tenia 3 punts i en el minut 99 rascà l’empat. D’altra banda, hui seran els ambaixadors del club qui parlaran amb els jugadors perquè estiguen motivats davant el Madrid.

El València sap que la situació és crítica i el calendari que ve no ajuda, és per això que van a fer el màxim perquè la plantilla estiga totalment concentrada en el futbol i tinguen possibilitats de véncer al Madrid este diumenge a Mestalla.