ACTUALITAT  

Anil Murthy: “Estem més prop que mai d’inaugurar el nou estadi per a la temporada 2022/2023”

Per Blanquinegres · 13 Desembre, 2019

“L’objectiu de la Junta no és satisfer les peticions d’un accionista. Algú va estar a punt d’atropellar-me amb una furgoneta i em va dir ‘Lim vés-te’n a casa’ li vaig demanar explicacions de per què però no va saber donarmeles. A l’octubre vaig rebre més de 500 telefonades o missatges amb amenaces a mi i a la meua família”.

“Estem pagant als bancs i som sostenibles. Hem tirat als violents, hem tornat a la premsa internacional. Hem instal·lat una de les millors megafonies d’Espanya. El nostre pla de fer gran al VCF està funcionant”

“Res ens va a detindre i no alimentarem polèmiques. Lim va aportar centenars de milions per a créixer i ell vol veure-ho en el més alt. El VCF està més a prop que mai d’inaugurar el nou estadi per a la temporada 2022/2023. Esta setmana hem rebut una oferta vinculant per la parcel·la de l’actual estadi”.

“Renovarem fins a març l’exclusivitat de ADU perquè falten detalls. Sempre hi haurà detractors i gent amb odi. Nosaltres ens centrem en atendre la gran majoria de l’afició”.

“Nosaltres volem comptar les veritats davant grups que volen desestabilitzar. Este diumenge jugarem amb moltes baixes però amb molta força. El club està amb vosaltres, Amunt València”