ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Anil Murthy està en la seua casa

Per Pablo Marquez · 05 Octubre, 2020

A mitja hora de concloure el mercat de fitxatges, tot fa indicar que el València no efectuarà cap operació. El València ha tingut seixanta-cinc dies per a realitzar un fitxatge, però eixa no era la intenció principal de Peter Lim.

Anil Murthy havia confirmat este matí que el club estava treballant a incorporar a dos jugadors, un central i un migcampista. No obstant això, fa només una hora saltava la notícia que el club no fitxaria a cap jugador al noranta per cent.

A més, segons ha informat el periodista valencià, Salva Folgado, Anil Murthy no estaria ara mateix en les oficines del València CF. El President del club de la Capital del Túria estaria en la seua casa. Per tant, es pot descartar pràcticament qualsevol operació.

A més, ara mateix són les cinc i mitja de la matinada en Singapur, la qual cosa significa que és molt probable que el màxim accionista del València no estiga alçat per a viure els últims minuts del mercat.

Anil Murthy no està treballant en cap incorporació i el València haurà d’afrontar tota la temporada amb la plantilla que Meriton Holdings li ha deixat a Javi Gracia.