ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Anil Murthy confirma que Kondogbia no eixirà

Per Pablo Marquez · 05 Octubre, 2020

L’últim dia de mercat de fitxatges sempre ha sigut frenètic. Els clubs intenten incorporar a última hora els jugadors que els interessen i intenten arribar a acords en un temps molt limitat.

Segons ha confirmat el President del València, Anil Murthy, en el dia de hui, ni Kondogbia ni cap jugador important de la plantilla eixiran l’últim dia de mercat.

El President considera que l’equip ja s’ha debilitat molt amb les eixides anteriors i no tenen plantejat vendre a cap jugador que siga titular indiscutible per a Javi Gracia.

A més, el President del València ha afirmat que el club està intentat fitxar a un migcampista i a un defensa central per a reforçar les posicions que més s’han debilitat.

Pel que respecta al central, l’opció de Daniele Rugani es va escapar i, ara mateix, els centrals que sonen amb més força són Joachim Andersen i Diogo Leite. Haurem d’esperar per si el València firma a algun dels dos centrals o un altre que mai coneixia.

D’altra banda, el migcampista que volia Javi Gracia era Ettiene Capoue. El futbolista francés eixirà del Watford, perquè va demanar el transfer request i el València és el lloc en el qual vol aterrar. L’entrenador del València ja el conec i estaria encantat de poder tornar a treballar amb ell.

Falten menys de dotze hores per al tancament del mercat i el València voldria tancar dues operacions i no vendre a cap jugador important.