ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Anil Murthy: “Açò és molt normal en el futbol”

Per Miguel Fernández · 12 Agost, 2020

Anil Murthy ha decidit trencar el seu silenci, però no amb una roda de premsa a València. Ho ha fet al diari anglés, amb seu a Singapur, The Straits Times, on ha deixat alguns titulars interessants sobre el què li espera al club de Mestalla tant a curt com a llarg termini.

En primer lloc ha fet referència als nombrosos canvis que estan realitzant en el primer equip i en l´estructura esportiva del club. ” Hem contractat a gent nova per a fer un equip nou, a més de canviar els serveis mèdics del club per a solucionar els problemes de lesions que va haver-hi. És una cosa normal en el futbol”, explicava el president. També ha parlat sobre les expectatives que tenen de la pròxima temporada, que ha calificat com a “complicada” per les retallades econòmiques que el COVID-19 va a provocar en tots els clubs. “Tenim que ajustar certes coses. De què servix un club en una situació de fallida?”, indicava.

A més, Murthy també ha manat alguns dards enverinats, al afirmar que “abans de Lim el València CF era un club inestable” i que treballen perquè el club torne a ser fort de nou. Per últim, ha explicat que busquen constantment empatitzar amb els aficionats i tindre línia directa amb ells, però “tots els clubs tenen problemes de comunicació amb els simpatitzants que són discrepants”.