La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil explica quan començaran les obres del Nou Mestalla i dona tots els detalls de CVC
,

Anil explica quan començaran les obres del Nou Mestalla i dona tots els detalls de CVC

COMPARTIR

Durant la junta d’accionistes del dia de hui, Anil Murthy no ha contestat pràcticament a cap de les qüestions que li han formulat els pocs accionistes que han POGUTo agrupar les 3598 accions necessàries per a poder assistir. No obstant això, un dels grans temes en el qual sí que s’han esplaiat ha sigut CVC. Anil al costat de la directora financera del València, Inma Ibañez, ha relatat tots els detalls de l’acord

El València rebrà més de 176 milions

Aquest muntant es calcula sobre la base dels drets de TV dels últims 7 anys. Hi haurà quatre pagaments: Desembre 2021, Juliol 2022, Juliol 2023 i Juliol 2024.

15% per a deute *Covid, 15% per a inscriure jugadors i 70% per a infraestructures (88 milions, la majoria per al camp i la resta supose per a la nova clínica i residència de jugadors prevista a la Ciutat Esportiva per a la qual han comprat terrenys a més de per a “temes de digitalització i marca”)

80 milions per al Nou Mestalla

Les obres començaran al setembre de 2022, pendents de les llicències administratives. Açò es contradiu amb la informació que li va comunicar Anil Murthy a Ximo Puig en la que calculava 2024 com a data de començament de l’ATE. Diferents fonts jurídiques asseguren que per a tornar a ficar en funcionament un nou PAI seria necessari com mínim dos anys.

Reunió Ximo Puig – Anil

Durant els pròxims dies tindrà lloc la reunió entre Ximo Puig i Anil Murthy en la que tractaran al detall la construcció del Nou Mestalla. Segons ha afirmat Ser Deportivos la reunió es farà abans de cap d’any.