ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Anil arriba hui a Singapur amb estos 6 temes sobre la taula

Per Alex Alfaro · 29 Maig, 2022

El València C.F es troba completament parat a l’espera de la reunió entre Anil Murthy, president del València, i Peter Lim, màxim accionista de l’entitat. Anil va agafar el vol durant el dia d’ahir des de Barcelona i s’espera la seua arribada durant el dia de hui ja que té una duració aproximada de 20 hores de viatge.

La seua arribada està programada per a finals de setmana, això provocarà que 14 dies després d’acabar la lliga, Bordalás encara no sàpia quina és la intenció del club d’aquest mercat de fitxatge. És més, la informació que té Blanquinegres és que l’última informació rellevant va ser transmesa el passat 1 d’abril. El contingut de la reunió és complicat de predir ja que Peter Lim és un home molt imprevisible. No obstant això, del que sí que podem estar segurs és que Anil Murthy arribarà amb moltes respostes, provinents tant de les paraules com dels silencis del màxim accionista. Per això, aquests són els 6 temes que ha de resoldre Anil Murthy en la seua nova visita a Singapur.

Vendes 

Com Peter Lim no vol invertir per a millorar la situació, l’única forma que té el València CF per a aconseguir diners és vendre futbolistes. Com el club necessita quantitats prou elevades, tot fa indicar que els jugadors que abandonaran el València seran els més importants d’esta temporada. 

En un principi, esta serà l’última temporada de Gonçalo Guedes en el club. Jorge Mendes ja és a l’espera de les directrius del València per a oferir al futbolista i aconseguir una oferta que satisfaça a totes les parts implicades. de fet, el València espera poder tancar esta operació abans del trenta de juny per a poder tancar l’exercici sense pèrdues. 

Cillessen també es troba en la rampa d’eixida i fins i tot hi ha diferents mitjans que assenyalen que ja s’ha acomiadat dels seus companys i fins i tot va ser fotografiat amb el seu possible nou equip. El que és clar és que el València té un problema econòmic i sembla impossible que Lim realitze una ampliació de capital.

Renovacions de Soler i Gayà

Lim ha de decidir: posar els diners sobre la taula o deixar que marxen dos nous jugadors de l’acadèmia. De moment, tant la renovació de Soler, com la de Gayà i Gillamón es troben completament parades a l’espera que el València moga fitxa. No obstant això, sembla ser que si arriba una oferta “decent”” eixiran immediatament del València. És més, Anil va marxar a Barcelona a oferir a Soler i a Gayà en una reunió amb Laporta a petició de Lim.

Futur d’Anil 

L’entorn de Lim li ha recomanat diverses vegades destituir a Anil Murthy, i hi ha la possibilitat que aquesta reunió siga per a donar-li la carta d’acomiadament. Siga com siga, caldrà estar atent a com sale el càrrec d’Anil Murthy d’eixa reunió.

Modificacions estructura esportiva

Jorge Mendes, a petició de Peter Lim, porta des de fa temps preguntant a diferents directors esportius per a conéixer si estarien interessats a vindre a València. Pel que Anil Murthy podria continuar en el càrrec, però exercint una funció completament diferent.

Futur de Bordalás

José Bordalás té molt poca informació dels moviments que està realitzant el València en el mercat i es troba a l’espera de la reunió entre Anil Murthy i Peter Lim perquè algú li confirme que efectivament continua en el càrrec. El cap de Bordalás va completament lligat a Anil Murthy, ja que és la persona que va apostar per ell davant Peter Lim i per tant la seua continuïtat, en gran part, depén de la d’Anil Murthy.

El València en venda?

Peter Lim haurà d’actualitzar a Anil Murthy amb és la seua situació al València i com és la seua mentalitat de cara als futurs anys. La nostra informació és que Lim li va transmetre a la Lliga que no tenia voluntat de tornar a invertir diners en l’equip. Si Peter Lim li transmet a Anil Murthy que el València es troba en venda seria l’autèntica bomba de l’estiu.