Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Anil a Fede Sagreras: “Les entrades de la final són meues i trie a qui repartir-les”

Per Alex Alfaro · 21 Desembre, 2022

L’Agrupació de Penyes han viscut mesos de molta tensió, principalment amb l’anterior president Anil Murthy. Després d’un comunicat criticant la gestió de Meriton, el club va decidir llevar-los l’antic local a Mestalla i no van poder comptar amb entrades per a la final de Copa a Sevilla contra el Betis. Sobre este tema, i sobre els nous canvis que estan havent-hi en la relació amb el club, ha parlat el presidenta de les Penyes Fede Sagreras en el programa Tribuna Deportiva. Ha arribat a assegurar que Anil Murthy en negar-se a donar entrades a l’Agrupació va dir que “les entrades són seues” i que era ell qui triava “a qui repartir-les”

Entrades

“Jo no parle de Meriton, jo parle d’Anil Murthy. Quan li vaig demanar les entrades per a la final de la Copa del Rei de 2022 em diu que les entrades són seues. Així textualment, i ho tinc en el whatsapp. Les entrades són meues i les repartisc a qui jo vull. M’ho va escriure i ho tinc en un whatsapp escrit”

Relació amb el club

“No sabria definir la relació. Hi ha hagut una conversa entre jo i la presidenta i s’ha parlat que ells han de canviar molt per a revertir tot el que han fet. No s’ha signat res i estan tornant a vindre als actes els ambaixadors, se sol·licita la copa i ve, Gattuso i el club han accedit a vindre a l’associació. Són passos cap avant que indiquen que estem una mica més prop del València C.F independentment de qui estiga a dalt”

“Independentment que molts diuen que Meriton s’ha d’anar, totes les penyes diuen que l’associació ha d’estar amb el València CF independentment qui estiga a dalt. Nosaltres no podem tirar al màxim accionista. Les penyes volen que tornem a signar un nou conveni amb el club, si cal protestar, es proteste, que estiguem en el nostre local i que hem demostrat que tenim una forta independència econòmica. Sí el club ens oferira un nou conveni, faria una assemblea general amb totes les penyes i que elles decidiren sempre amb el punt important que l’Agrupació puga unilateralment anul·lar-lo”