Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Angulo, sobre la possibilitat d’entrenar al primer equip: “Vindrà amb el temps”

Per Manel Rumbau · 13 Septembre, 2023

L’exjugador del València i actual entrenador del Mestalla, Miguel Ángel Angulo, ha fet una llavor molt interessant a la banqueta del filial valencianista durant la passada temporada. I es que el València Mestalla va arribar a disputar el playoff d’ascens a 1a RFEF, tot i estar jugant sense alguns dels seus millors jugadors com Diego López, Alberto Marí o Javi Guerra, els quals han aclaparat l’atenció en el primer equip a les ordres d’altra llegenda del club com Rubén Baraja. 

El passat 8 d’agost, fruit d’aquest rendiment, Angulo va acordar amb el club de Mestalla la seua renovació com a entrenador del filial fins l’any 2026. D’aquesta forma, el club reforçava la figura d’un històric com Miguel Ángel per tal de portar el puntal de l’Acadèmia, la qual enguany repetirà en la Segona RFEF (quarta divisió del futbol espanyol) després de caure en la primera eliminatòria de promoció d’ascens davant el Cacereño per un fatídic gol extremeny en el Puchades en el minut 88.

Tot i açò, es clar que Angulo es un més que possible candidat per a ocupar la banqueta del València en algun futur, ja que és un home de la casa que està obtenint experiència en l’acadèmia valencianista, on porta ja 9 anys exercint com a entrenador i on ha realitzat bons papers amb els seus equips.

Les paraules d’Angulo al respecte

Sobre aquest últim ha parlat durant el dia de hui l’entrenador de la pedrera valencianista. En una entrevista a Cope València, Angulo ha deixat caure que “vull estar el suficientment preparat per a quan m’arribe l’oportunitat del primer equip. Pel moment, no tinc eixa ambició ni eixes ganes de protagonisme. No vaig a tractar de trobar-ho. Vindrà amb el temps”. 

A més, l’exjugador del València ha volgut definir als jugadors del Mestalla amb més protagonisme durant els últims mesos al primer equip . A continuació, els més destacats.

  • Javi Guerra: Control i domini.
  • Yarek Gasirowski: Fiabilitat.
  • Mosquera: Rapidesa i potència.
  • Diego López: Versatilitat i profunditat.
  • Alberto Marí: Eficàcia i rematador.
  • Mario Domínguez: Jugador d’àrea.
  • Martín Tejón: Intel·ligència.