ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Angulo parla sobre el possible descens del València

Per Alex Alfaro · 13 Maig, 2023

Miguel Ángel Angulo, tècnic del VCF Mestalla, ha sigut entrevistat per Superdeporte a les portes del play-off d’ascens i enmig de l’explosió dels seus xiquets en el primer equip.

Possible descens

Sí, existeix una preocupació per la posició i pels números, però soc molt optimista de cara a aquest final de temporada. Crec que l’equip creixerà a poc a poc i anirà guanyant en confiança amb els resultats. Confie plenament que ho trauran. Hi ha un bon grup tècnic, hi ha bons jugadors, ha d’alliberar-se, buscar jugar molts més senzill, amb molta més confiança, necessiten alliberar-se i llevar-se una mica la pressió.

 

Relació amb Baraja

És bona, com sempre hem tingut. Ell té una gran responsabilitat davant un ambient difícil quant a resultats, però estem per a ajudar-lo. Ja li ho he comunicat en nombroses ocasions que l’objectiu és salvar al primer equip d’ací i salvar-se al més prompte possible. Tot el que necessite de nosaltres ho tindrà. Els he vist preparats, amb il·lusió, amb ganes de treballar, així que els ingredients són bons i apostarem que ho aconseguiran.

Javi Guerra

Sense cap dubte és un dels xics de projecció i és un valor que cal cuidar en el club, poder renovar-lo ha sigut un encert. Ell també tenia moltes ganes de quedar-se, és un xic molt valencianista, té un gran sentiment pel club i m’alegre molt que puga continuar amb nosaltres molts anys.