La millor informació del ValènciaCF en valencià

Angulo no s’atreveix a dir que l’ascens és l’objectiu: “això és una cosa que s’ha dit fora”
,

Angulo no s’atreveix a dir que l’ascens és l’objectiu: “això és una cosa que s’ha dit fora”

COMPARTIR

El València Mestalla no va poder aconseguir una victòria durant el dia d’ahir enfront del Silla. Als d’Angulo els va faltar verticalitat i no van saber generar ocasions clares per a emportar-se el triomf. D’aquesta manera, sumen el segon partit consecutiu sense guanyar, després de la derrota a Castelló contra La Roda.

En la roda de premsa posterior, l’entrenador del filial va ser molt clar.


Crec que aquesta lliga no serà fàcil i hi haurà molta igualtat. Està sent molt *dificil guanyar fora de casa. No crec que el València Mestalla vaja a arrasar en la categoria i crec que haurem d’anar amb molt de respecte cap als rivals.


Ni jo ni el meu cos mèdic li hem dit als nostres jugadors que anàvem a arrasar en la categoria. Més aviat ho han escoltat de fora: que havien de pujar sí o sí, que anaven a arrasar… I ho continue escoltant. El nostre missatge no és aqueix i a vegades és molt complicat competir amb diversos missatges alhora. Els jugadors creuen que el nostre missatge és el més adequat, lògic i realista. Et vas a Callosa i acabes patint, el mateix amb l’Elx. És a dir, serà una lliga on haurem de competir, és igual que sigam el València Mestalla. Si no estem en el nostre estat de forma ideal qualsevol equip et pot guanyar.