ACTUALITAT  DECLARACIONS  VCF MESTALLA  

Angulo no s’atreveix a dir que l’ascens és l’objectiu: “això és una cosa que s’ha dit fora”

Per Alex Alfaro · 14 Novembre, 2021

El València Mestalla no va poder aconseguir una victòria durant el dia d’ahir enfront del Silla. Als d’Angulo els va faltar verticalitat i no van saber generar ocasions clares per a emportar-se el triomf. D’aquesta manera, sumen el segon partit consecutiu sense guanyar, després de la derrota a Castelló contra La Roda.

En la roda de premsa posterior, l’entrenador del filial va ser molt clar.


Crec que aquesta lliga no serà fàcil i hi haurà molta igualtat. Està sent molt *dificil guanyar fora de casa. No crec que el València Mestalla vaja a arrasar en la categoria i crec que haurem d’anar amb molt de respecte cap als rivals.


Ni jo ni el meu cos mèdic li hem dit als nostres jugadors que anàvem a arrasar en la categoria. Més aviat ho han escoltat de fora: que havien de pujar sí o sí, que anaven a arrasar… I ho continue escoltant. El nostre missatge no és aqueix i a vegades és molt complicat competir amb diversos missatges alhora. Els jugadors creuen que el nostre missatge és el més adequat, lògic i realista. Et vas a Callosa i acabes patint, el mateix amb l’Elx. És a dir, serà una lliga on haurem de competir, és igual que sigam el València Mestalla. Si no estem en el nostre estat de forma ideal qualsevol equip et pot guanyar.