Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

Angulo: “Estem preparats per a afrontar aquest repte ambiciós i il·lusionant d’entrenar al VCF Mestalla”

Per Alex Alfaro · 21 Juny, 2021

Després de la destitució d’Òscar Fernández, Angulo arriba al València Mestalla amb la il·lusió de revertir la situació en la qual es troba el filial. Amb el descens a 3a RFEF es presenta una temporada carregada de reptes i dificultats. L’ex del València té la confiança del club, el qual li ha fet un contracte llarg (2 temporades i una tercera fàcil d’aconseguir).

Il·lusió

“Afrontem aquesta nova etapa orgullosos del treball que hem fet els últims anys en l’Acadèmia VCF, per haver pogut ajudar els xics a progressar en les seues trajectòries. Això ve a reflectir la consecució d’any rere any i continuar treballant amb humilitat i respecte”


Estic molt agraït pel suport i perquè continuen confiant en mi. Ara toca retornar la confiança amb treball i traslladar-ho en els resultats i que el filial estiga on crec que hauria d’estar.

Llarga trajectòria

La meua idea de créixer com a entrenador era anar a poc a poc, d’Infantils a Cadets i després en Juvenils estar més d’un any perquè és una etapa que requereix més temps. Volia que aquest salt al filial es produïra de manera natural quan estiguera ja preparat. Ha arribat el moment. Una etapa en la qual cal progressar, treballar i crec que estem preparats per a afrontar aquest nou repte que presentarà dificultats, però és molt il·lusionant .

Soc un entrenador que m’agrada guanyar i isc tots els partits a guanyar, sense especular amb el resultat. Eixim pel partit amb unes idees molt clares. I la majoria dels xics que tindrem ja tenen aqueixa idea impregnada perquè ja han estat molts anys amb nosaltres