La millor informació del ValènciaCF en valencià

Àngel Torres: “Sé que Bordalás ha telefonat a Arambarri per a anar al València CF”
,

Àngel Torres: “Sé que Bordalás ha telefonat a Arambarri per a anar al València CF”

COMPARTIR

728-90

José Bordalás ha firmat pel València CF. L’entrenador alacantí vol un nou projecte i la seua intenció és que el club de la Capital del Túria puga tornar a classificar-se per a competicions europees. Per a poder aconseguir eixe objectiu, José Bordalás ha demanat tindre un pes específic en l’elecció de fitxatges per a poder confeccionar una plantilla que siga la més competitiva possible.

Bordalás vol a Arambarri

Per això, José Bordalás ha pensat en antics jugadors seus que van funcionar molt bé durant la seua estança en el Getafe CF. Un d’ells va ser Mauro Arambarri. El futbolista uruguaià ha sigut un dels futbolistes més destacats de l’equip madrileny i tot fa indicar que eixirà en este mercat. Així ho ha confirmat el seu president, Àngel Torres, en unes declaracions al diari ABC Sevilla: “Crec que enguany li toca eixir perquè té moltes núvies. Sé que ho ha telefonat Bordalás perquè s’anara al València CF amb ell, però no sé si podran fer front a una operació així“.

Un preu molt elevat per al València

La clàusula de Mauro Arambarri és de vint-i-cinc milions d’euros. Esta xifra és impossible per al València CF, ja que l’equip de la Capital del Túria no pot fer front a un pagament d’eixes magnituds. A més, el València no és l’únic equip interessat en incorporar a Mauro Arambarri. Àngel Torres també ha confirmat que equips de la Premier League i de la Serie A volen a Arambarri.

No obstant això, el president de l’equip madrileny ha confirmat que serà el futbolista uruguaià l’encarregat d’escollir en quin equip jugarà la pròxima temporada. Quan Arambarri decidisca, el Getafe intentarà ficar-se d’acord amb l’altre club interessat.

El València és conscient que no pot competir amb altres clubs en qüestions econòmiques, ja que no pot pagar vint-i-cinc milions per un futbolista. No obstant això, el club de la Capital del Túria vol intentar-lo, perquè Bordalás considera que és un futbolista que pujaria la qualitat mitjana de l’equip.