Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ángel Torres reconeix un principi d’acord per Jesús Vázquez

Per Alex Alfaro · 28 Desembre, 2022

Ángel Torres, president del Getafe, acaba de reconéixer en un brindis amb els mitjans de comunicació que s’ha arribat a un principi d’acord per a tancar la cessió de Jesús Vázquez al València. Jesús Vázquez? “Hi ha un principi d’acord, bones relacions i espere que es puga tancar prompte”, ha assenyalat el número 1 de l’estructura del Getafe.
El València va rebre dilluns passat una oferta de cessió del Getafe perquè Jesús Vázquez jugue a Madrid el que resta de temporada, és a dir, fins al mes de juny.

Declaracions d’Angel Torres

“Sí, arribarà un lateral esquerre i un migcampista. Hi ha un principi d’acord amb el València i estem a l’espera que ens manen el contracte. El xic tenia moltes ofertes i ha decidit vindre ací. Hem decidit retornar al francés a l’Olympique”

El que està clar és que el futbolista valencià vol eixir camí a la capital d’Espanya en cerca dels minuts amb els quals no ha comptat en esta primera part de la temporada i espera que des del València es done la llum verda al moviment. Al València existeix cert malestar per les formes que ha tingut Ángel Torres a l’hora d’anunciar el principi d’acord.