ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Ángel Torres: “No tenim cap oferta per Mauro Arambarri”

Per Blanquinegres · 04 Agost, 2021

És un secret a veus. El València CF ja sap que el fitxatge de Mauro Arambarri és, a aquestes hores, impossible. Ha sigut i continua sent el número 1 en la llista de José Bordalás per a reforçar el mig del camp, i el club l’ha intentat en més d’una vegada, però la realitat econòmica del club i l’elevat preu que posa el Getafe al futbolista són els dos factors que dificulten la seua arribada.

Ahir mateix, el president del Getafe CF Ángel Torres va afirmar que no tenen cap notícia sobre el futur de l’uruguaià, que va començar la pretemporada amb unes molèsties que li van fer perdre’s diversos partits als ordes de Míchel.

 “Són jugadors que han fet bones temporades, han estat a alt nivell. Nosaltres en aquests moments no tenim cap oferta ni per Marc ni per Mauro, la qual cosa volem és continuar mantenint la plantilla”.

El València CF ja té activades altres opcions

Tal com hem comptat en Blanquinegres, el València CF porta setmanes tantejant el fitxatge de Jefferson Lerma, futbolista del Bournemouth. La possibilitat que el colombià acabe en el club de Mestalla és real, però el València CF espera vendre a algun actiu per a poder pagar per la cessió del jugador.

Altres opcions, encara que ara mateix no tan avançades, són les d’Omar Mascarell, que vol vindre al València CF, i la de Nemanja Gudelj, la pretemporada de la qual amb el Sevilla tampoc està sent la millor.