ACTUALITAT  FEMENÍ  VCF FEMENÍ  

Andrea Esteban, nova entrenadora del VCF Femení

Per Blanquinegres · 02 Juliol, 2021

El VCF Femení acaba de fer oficial que Andrea Esteban serà la nova entrenadora del conjunt valencianista la temporada que ve. Serà la substituta de José Bargues, el qual va deixar al club en novena posició en l’última Lliga Iberdrola:

“Andrea Esteban, fins hui segona entrenadora del VCF Femení de Primera Iberdrola, passa a ser primera entrenadora de l’equip 2021/22.

Durant la temporada 2020.21, Andrea Esteban ha treballat conjuntament amb José Bargues, la vinculació de la qual amb el VCF Femení com a primer entrenador va finalitzar aquest passat 30 de juny i a qui li desitgem el millor en el seu nou destí en l’Acadèmia VCF”.

Així mateix, el comunicat del València CF recull les declaracions que ha realitzat la nova entrenadora de l’equip: “En primer lloc vull agrair la confiança que el club ha depositat en mi per a poder exercir aquest nou rol de cara a aquesta temporada recentment iniciada. Al cap d’un any en el qual l’equip ha aconseguit competir de principi a fi, el continuar amb una línia de treball que segueix la mateixa direcció que el curs passat és molt important per al projecte que el club té al cap i també per a les futbolistes que segueixen i aquelles que arribaran noves.”

“Per a mi, aquest nou repte l’afronte amb la màxima il·lusió i confiança de poder exercir aquesta responsabilitat com a primera entrenadora, amb l’objectiu de transmetre al club, a tot el cos tècnic i, més específicament, a les futbolistes una idea i manera de treballar que els guie perquè siguen capaces de donar-nos la seua millor versió cada dia”, ha declarat Andrea Esteban, jugadora que va fitxar pel VCF Femení en 2017 i que dos anys després va deixar el futbol per les seues lesions de genoll. Ara està davant l’oportunitat de dirigir al primer equip.