+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

André Gomes: “Sabem que hem de millorar cada dia, per això treballem”

Per Blanquinegres · 17 Febrer, 2015

El jugador portuguès, que ha parlat, tornarà si no hi ha cap contratemps, a l’onze de Nuno, després de complir el partit de sanció que va complir al partit davant el Getafe, diumenge passat.

 

El VCF ha regressat hui als entrenaments i el primer protagonista al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna ha sigut el mig campista portuguès, André Gomes. Un André que hui, a banda de ser la veu als micròfons, ha sigut protagonista per donar l’esglai a la primera sessió de la setmana, després de patir un dur colp al turmell esquerre fruit d’una topada amb Lucas Orban.

Inevitablement, la primera pregunta dirigida cap al jugador blanquinegre ha sigut al voltant del seu estat físic. André ha afirmat que “és quelcom normal i que per precaució han cridat al metge, però no em passa res”.

Parlant ja de futbol. Després de les derrotes de l’Atlètic i Vila-real, es pot començar a pensar que l’objectiu de la tercer plaça es prou factible. André Gomes no pensa en eixa situació i que només li preocupa “jugar cada partit i abastar els 3 punts. L’altre dia davant el Getafe, ara, el dissabte davant el Còrdova fora de casa”.

“Hi ha voltes que tenim moment de desconcentració, son situacions que els altres equips poden aprofitar i sabem que tenim que ser més llestos. El partits no ixen com ú vol”. Açò deia el jugador valencianista referent als moment on el València juga amb massa perill tot i tindre el marcador favorable.

Repassant el pròxim rival, André ha afirmat que “el partit serà dur perquè el rival necessita punts i el fet de jugar davant el seu públic, al seu camp els fan un poc més perillosos. Tenim ganes de que arribe el partit i abastar el 3 punts, que es el més important. Hem d’estar preparats i saber que el rival també buscarà els  punts”.

L’equip aconsegueix sumar de 3 en 3 però el joc no és del tot fluït. André reconeixia que des de dins del vestidor “sabem que hem de millorar cada dia, per això treballem. Lo que entrenem ara es el mateix que fèiem a Agost, quan començarem. Tenim diferents formes de treballar, amb possessió, a la contra, però el fonamental és sumar els 3 punts a cada partit”.

“Vaig passar-ho mal, no m’agrada estar fora del camp” afirmava  amb un somriure a la cara el mig campista després de complir el seu partit de sanció. Respecte com va vore el partit des de la graderia; “vaig vore que sempre hi han coses que no agraden, però si et fixes en el rival, no va disposar d’ocasions de perill i nosaltres gaudirem de situacions per fer més gols. He d’agrair als meus companys per el partit, però hem de pensar ja en el pròxim”.