+  ACTUALITAT  

André Gomes pendent de l’actualitat a Bèlgica

Per Blanquinegres · 23 Març, 2016

Els tràgics atemptats que colpejaren el cor de Bèlgica en el matí d’ahir ha tornat a marca d’alguna forma el món del futbol. Uns actes com els succeïts ahir a Brussel·les deixen la ciutat assetjada per les forces de seguretat del país belga i qualsevol acte fora del normal fa que siga seguit de manera minuciosa de forma de que no es veja alterat per un atac terrorista com ja es va buscar a Paris, a l’Stade de France o a Alemanya amb una serie d’amenaces.

Precisament un jugador del VCF viu pendent dels esdeveniments futurs. André Gomes, concentrat amb la resta del combinat portugués viu pendent de l’actualitat per tal de conèixer si el futur del duel que hi ha programat per al dimarts 29 davant la selecció dels diables rojos es juga o pel contrari queda anul·lat per garantir la seguretat tant dels professionals com dels milers de seguidors que puguen donar-se cita en l’Estadi Rei Balduí de la capital belga. De fet, el grup dels Lukaku, Hazard, Carrasco, Courtois entre d’altres ja no se pogueren entrenar en el dia d’ahir per evitar qualsevol problema majúscul.

Cal recordar que Paco Alcácer ja va patir la por del terrorisme en primera persona quan es va vore suspés un amistós programat en novembre que havia d’enfrontar al grup belga davant Espanya. En aquella ocasió, els atacs a França i les amenaces a la pròpia Brussel·les van fer cancel·lar la celebració d’aquell partit al·legant motius de no assegurar la seguretat necessària per a aquella esdeveniment.

Novament el futbol ha de posar genoll a terra davant els actes bèl·lics que desafortunadament afecten a terceres persones que res tenen que vore en la bandera que fan portar.